Zonnepanelen tegen de Gevel of Verticale muur

Zonnepanelen laten plaatsen tegen een gevel of een verticale muur is een heel goed idee. Het is duurzaam, past in deze tijd en heeft een snelle terugverdientijd. Emkon heeft ruime ervaring met het plaatsen van gevels met zonnepanelen en het bevestigen van zonnepanelen op gevels en verticale muren.

Zonnepanelen als gevelbekleding

Zonnepanelen inzetten als gevelbekleding is slim omdat men op korte termijn de investering terugverdient. Wij bieden veel mooie en stijlvolle opties om de gevel te bekleden met zonnepanelen. Zo heeft u een gebouw dat bij deze tijd past, stijlvol en naar uw smaak is, goed voor het milieu is en daarnaast ook nog eens geld oplevert. 

Zonnepanelen op gevel

Zonnepanelen tegen een verticale muur

We hebben al bij diverse projecten de buitenmuur van een gebouw bekleed met zonnepanelen. Ongeacht het materiaal van het gebouw vinden we samen met u een passende oplossing. We denken graag met u mee over hoe we de zonnepanelen verticaal plaatsen om het maximale rendement te halen uit de zonne-energie en een zo stijlvolle oplossing te bieden. Omdat wij zowel de advisering, ontwerp, productie en plaatsing kunnen doen heeft u maar één aanspreekpunt waardoor het project sneller verloopt en er efficiënter gewerkt kan worden. 

 

 

Doorzichtzonnepanelen gevel

Een nieuwe gevel of een gevelrenovatie? Denk dan eens na over de optie om te gaan voor een energiegevel. Waarom kiezen voor gevelbeplating of gevelsteen als u ook geld kunt verdienen door een gevel van zonnepanelen.

Emkon biedt als optie de doorzichtzonnepanelen. Dit zijn transparante zonnepanelen van gelaagd glas. Het werkt dus als zonwering, is doorzichtig en levert daarnaast ook energie op. Al in verschillende projecten heeft Emkon via dit soort panelen een gehele gevel gemonteerd. In de foto's hieronder ziet u een impressie hoe dit er uit kan zien. 

Samen met u bespreken we de opties waarbij u onder andere keuze heeft over welke kleur tint de doorzichtzonnepanelen moeten zijn. 

Kies duurzaam en ga voor gevelbekleding met zonnepanelen

Geïnteresseerd in onze opties. Neem dan contact op met ons of vul een vrijblijvende offerte in. 

OFFERTE AANVRAGEN

  • energie gevel Drenthe College met transparante zonnepanelen
  • transparante zonnepanelen gevel
  • zonnepanelen doorzichtig