Onderhoud aan de gevels

Onderhoud maakt het verschil

Na het plaatsen of vervangen van gevels wordt er vaak niet gedacht aan het onderhouden van de gevels. Echter is dit minstens net zo belangrijk. Goed en periodiek onderhoud kan er voor zorgen dat uw kozijnen enkele jaren langer mee gaan. Bovendien voorkomt u verdere schade aan uw bedrijfspand door de staat van de kozijnen in de gaten wordt gehouden. 

De mogelijkheden 

Het advies is om bij het renoveren of het plaatsen van gevels direct afspraken te maken over gevelonderhoud, zodat dit niet vergeten wordt. Ook is het mogelijk om de onderhoud van uw gevels door ons te laten uitvoeren als wij de gevels niet geplaatst hebben. 

 

Onderstaand enkele voorbeelden waar we reeds gevelonderhoud hebben uitgevoerd. 

Specialist is gevelonderhoud 

Emkon Emmen is sinds 1978 de onderhoudsspecialist van:

Wat wij voor u kunnen betekenen 

U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld één kleine reparatie maar ook voor (preventief) onderhoud aan een bedrijfspand, meerdere huurwoningen of winkelcentra. Ook voor het opsporen van gevellekkages of het vervangen van lekke of breukruiten bent u bij ons aan het juiste adres.

Emkon tracht binnen 48 uur bij u langs te komen en waar mogelijk de reparatie gelijk te verhelpen. Het kan voorkomen dat er onderdelen besteld moeten worden. Uiteraard doen we dit altijd in overleg met u. 

Bel 0591 - 62 62 62 of mail naar onderhoud@emkon.nl. Wij nemen uw aanvraag z.s.m. in behandeling.

  • gevelbouw-1
  • gevelbouw-2
  • gevelbouw-3
  • gevelbouw-4