Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen: betrouwbaar en veelzijdig

Aluminium kozijnen zijn licht en sterk, wat ze geschikt maakt voor grote raampartijen. Een ander belangrijk voordeel van kozijnen van aluminium is dat u een enorme keuze heeft als het gaat om stijlen, kleuren en uitvoeringen. Wat uw wensen ook zijn, Emkon helpt u graag aan een passende maatwerkoplossing.

Aluminium kozijnen van Emkon

Sinds 1978 is Emkon dé specialist op het gebied van productie en montage van aluminium kozijnen. Al onze kozijnen worden geproduceerd in onze eigen productiehal. Hiervoor maken we gebruik van de profielsystemen van Kawneer (voorheen Alcoa). Doordat we beschikken over een verscheidenheid aan profielen, kunnen wij voldoen aan de meest uiteenlopende wensen. Tot slot zijn er tal van mogelijkheden als het gaat om ontwerp, kleur en afwerking. Desgewenst is het mogelijk om een compleet aluminium kozijn op maat te produceren.

Extra werk- en wooncomfort met kozijnen van aluminium

Kozijnen van aluminium kunnen worden geleverd met een aantal eigenschappen die het werk- en wooncomfort enorm verhogen. Zo kunnen de medewerkers van Emkon u ondersteunen met bouwfysische oplossingen voor bijvoorbeeld geluidswering, zonwering, brandwering en veiligheid.

Levensduur aluminium kozijnen

Wanneer goed onderhouden, kunnen aluminium kozijnen tientallen jaren mee gaan. Om de levensduur van de kozijnen te verlengen, adviseren wij u de kozijnen, naar gelang het gebruik, structureel en preventief te onderhouden. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw kozijnen langer meegaan, u verlengt hiermee ook uw garantietermijn. Uiteraard kunt u zelf ook het één en ander doen om de kwaliteit van uw aluminium kozijnen optimaal te houden. Lees meer over het onderhouden van uw aluminium kozijnen.

Aluminium kozijnen voor gebouwen en huizen

Kozijnen van aluminium zijn geschikt voor zowel grote gebouwen als particuliere woningen. Vanuit ons hoofdkantoor in Emmen realiseren we uiteenlopende projecten voor bedrijven en woningcorporaties in heel Nederland. Zo kunnen wij grote gebouwen, maar ook complete huizenblokken voorzien van nieuwe aluminium kozijnen. Desgewenst kunnen wij het onderhoud blijvend verzorgen, zodat u er altijd op kunt vertrouwen dat uw kozijnen altijd in goede staat verkeren.

 

Er zijn nog meer voordelen!

Wist u dat aluminium kozijnen eenvoudig te reinigen zijn? Benieuwd naar de andere voordelen van aluminium kozijnen? Bekijk ze hier.

Aluminium kozijnen voor renovaties

Ook voor renovaties aan schoolgebouwen, appartementencomplexen of kantoorpanden kunnen aluminium kozijnen een goede keuze zijn. Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van kozijnrenovatie kunnen wij u voorzien van deskundig advies.

Alternatief: stalen kozijnen

Naast aluminium kozijnen kunt u ook bij Emkon terecht voor stalen kozijnen. Kozijnen van staal zijn bijzonder sterk en hebben een lange levensduur. Ze hebben daarnaast weinig onderhoud nodig. Kortom: een investering die zich zeker terugverdient! Lees meer over onze stalen kozijnen.
Daarom kiest u voor Emkon!

  • Alle aluminium kozijnen worden in eigen beheer geproduceerd. Ook de montage en het onderhoud wordt uitgevoerd door onze eigen deskundige medewerkers.
  • Emkon beschikt over een eigen onderhoudsafdeling, waar u terecht kunt voor groot en langdurig onderhoud om de levensduur van uw aluminium kozijnen te verlengen
  • Emkon is lid van de brancheorganisatie VMRG, wat inhoudt dat wij aan een aantal strenge kwaliteitseisen voldoen.
  • U heeft altijd één aanspreekpunt bij wie u terecht kunt voor vragen en advies.
  • Vanuit ons hoofdkantoor in Emmen bedienen wij klanten in heel Nederland.

Meer weten? Neem direct contact op!

Bij Emkon hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat geldt voor onze producten, maar ook voor de service. Wilt u meer weten over onze aluminium kozijnen en wat we voor u kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Neem contact met ons op via:
0591 – 62 62 62