Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gevelrenovatie — Aluminium, kunststof, monumentaal

Renovatie van kozijnen en deuren

Bij Emkon Emmen kunt u terecht voor al uw vragen en opdrachten in het kader van renovatie van gevels. Met ruim 40 jaar ervaring is Emkon Emmen sinds 1978 specialist in:

Duurzame oplossingen

Een renovatie is wellicht noodzakelijk wanneer de gevel niet meer in goede staat verkeerd. Met name in Nederland waar het weer vaak extreem is (denk aan regen, hagel, sneeuw) kunnen gevels in verval raken en zal de isolatie naarmate de tijd vordert verminderen. Bovendien is een vervallen gevel geen mooi aangezicht.

Gevelrenovatie kan dan noodzakelijk zijn. Op basis van de staat van de gevel en uw wensen zoeken we naar een duurzame oplossing. Soms hoeft de gevel alleen gedeeltelijk gerenoveerd te worden. In andere gevallen is het de beste oplossing om de gevel in zijn geheel te vervangen. Waar we altijd naar kijken, is hoe dit zo duurzaam mogelijk kan, zodat de gevels weer tientallen jaren vooruit kunnen.

Een aluminium, stalen of kunststof gevelrenovatie is in vertrouwde handen bij Emkon uit Emmen. Samen met u denken wij na over:

  • Tijdsplanning
  • Duurzame oplossingen in de rest van het gebouw / woning(en)
  • Budgetbeheersing
  • Eventuele asbestverwijdering
  • Communicatie met bewoners.
  • Onderhoud van gevels

 

Ervaring met gevelrenovatie

Bij Emkon hebben we al sinds 1978 ervaring met het renoveren van aluminium of kunststof gevels. Mede door onze ervaring kunnen wij u goed adviseren om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing.

Service in geheel Nederland

Emkon is gevestigd in Emmen (Drenthe), maar werkt door geheel Nederland. Onze doelstelling is het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers en klanten. Naast (preventief) onderhoud en reparatie van uw deuren en kozijnen kunt u bij Emkon ook terecht voor bijvoorbeeld ondersteuning bij monumentale gevel renovatie of nieuwbouw. Meer over onze diensten leest u hier.

Uitvoering renovatie van gevels

Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden en wensen om tot de juiste oplossing voor de renovatie te komen. Wij weten hoe belangrijk de renovatie is. Weersomstandigheden zorgen ervoor dat bij nalatig onderhoud de gevels in verval raken maar ook kan het de isolatie verminderen. We zullen dan samen met u kijken of de gevels daadwerkelijk gerenoveerd moeten worden of dat onderhoud voldoende is. Zo bieden wij ook preventief kozijnonderhoud aan op service- of contractbasis. Zo bent u gegarandeerd van optimale conditie en behoud van uw kozijnen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.