Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Service & onderhoud — deuren & kozijnen

Emkon Emmen

Bij Emkon Emmen kunt u terecht voor al uw vragen en opdrachten in het kader van (preventief) onderhoud en reparatie van deuren en kozijnen. Met ruim 45 jaar ervaring is Emkon Emmen sinds 1978 onderhoudsspecialist van:

Belang van onderhoud

Onderhoud van uw kozijnen, deuren, gevels, lichtstraten etc. zijn van cruciaal belang om de levensduur te garanderen. Bij het plaatsen van gevels maken we daarom ook vaak afspraken voor structurele onderhoud. Op deze manier behoudt het zo lang mogelijk het aanzien en isolatiewaarde maar voorkomt u op langer termijn onverwachte uitgaven.

Mogelijkheden reparaties en onderhoud

Dienstverlening en maatwerk staat bij ons voorop. Wij denken daarom graag met u mee en bieden een rijk scala aan mogelijkheden voor service en onderhoud aan woningen, bedrijfspanden etc. Denk hierbij aan reparaties aan hang- en/of sluitwerk en het vervangen van sloten en/of cilinders. Met ruim 45 jaar ervaring in onderhoud en reparatie van deuren en kozijnen bieden wij voor vrijwel elke situatie een passende oplossing. Zo kunt u bij ons terecht voor het (preventief) onderhoud van:

  1. Kozijnen en deuren (aluminium / kunststof / staal / hout)
  2. Automatische (schuif)deuren
  3. Gevels
  4. Glazen daken / luifels
  5. Lichtstraten

Er zijn vele mogelijkheden voor gevelonderhoud. Of het om woningcorporaties, VVE’s, vastgoed, bouwbranches, gebouwen, particulieren, zorginstellingen, winkelcentra’s of scholen gaat, wij kunnen u helpen en zoeken altijd naar een passende oplossing.

Preventief kozijnonderhoud op service- of contractbasis

Voor de functionaliteit en het behoud van kozijnen is het wenselijk om regelmatig (preventief) onderhoud te laten plegen. Emkon biedt daarom preventief kozijnonderhoud aan op service- of contractbasis. Zo bent u gegarandeerd van optimale conditie en behoud van uw kozijnen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Klik hier voor onze tips om uw kozijnen in optimale conditie te houden.

 

 

Onderhoudsafdeling

Emkon heeft een onderhoudsafdeling met gespecialiseerd en goed opgeleid personeel. Hierdoor kunnen onze mensen u zo goed mogelijk helpen. Bovendien repareren en onderhouden wij ook kozijnen die niet door ons zijn geleverd. Wij vinden het immers belangrijk dat u zoveel mogelijk plezier uit uw investering haalt.

Nog enkele voordelen van Emkon:
✓ Emkon garandeert een snelle afhandeling van uw aanvraag;
✓ Emkon werkt volgens het VMRG-keurmerk
 Emkon werkt zo efficiënt mogelijk, zodat wij voor u de kosten minimaal houden;
✓ Emkon communiceert, waar nodig, rechtstreeks met de klant (bewoners/cliënten etc.);
✓ Emkon rapporteert de bevindingen zodat u weet waar u aan toe bent.

Service in geheel Nederland

Emkon is gevestigd in Emmen (Drenthe), maar werkt door geheel Nederland. Onze doelstelling is het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers en klanten. Naast (preventief) onderhoud en reparatie van uw deuren en kozijnen kunt u bij Emkon ook terecht voor bijvoorbeeld ondersteuning bij een (monumentale) gevel renovatie of nieuwbouw.  Meer over onze diensten leest u hier.

Binnen 48 uur geholpen

Emkon tracht binnen 48 uur bij u langs te komen en waar mogelijk de reparatie gelijk te verhelpen. Het kan voorkomen dat er onderdelen besteld moeten worden. Uiteraard doen we dit altijd in overleg met u.
Bel 0591 – 62 62 62 of mail naar onderhoud@emkon.nl. Wij nemen uw aanvraag z.s.m. in behandeling.

Vragen en mogelijkheden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan gerust 0591 – 62 62 62. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.