Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen: betrouwbaar en veelzijdig

Kunststof kozijnen zijn goed isolerend wat ze geschikt maakt voor vele toepassingen. De ontwikkelingen in deze markt staan niet stil waardoor er een enorme keuze is in kleur, stijl en uitvoeringen. Wat uw wensen ook zijn, Emkon helpt u graag aan een passende maatwerkoplossing.

Kunststof kozijnen van Emkon

Sinds 1978 is Emkon dé specialist op het gebied van montage van kunststof kozijnen. Doordat we beschikken over een verscheidenheid aan profielen, kunnen wij voldoen aan de meest uiteenlopende wensen.

Extra werk- en wooncomfort met kozijnen van kunststof

Kozijnen van kunststof kunnen worden geleverd met een aantal eigenschappen die het werk- en wooncomfort enorm verhogen. Zo kunnen de medewerkers van Emkon u ondersteunen met bouwfysische oplossingen voor bijvoorbeeld geluidswering, zonwering en veiligheid.

Levensduur kunststof kozijnen

Wanneer goed onderhouden, kunnen kunststof kozijnen tientallen jaren mee gaan. Om de levensduur van de kozijnen te verlengen, adviseren wij u de kozijnen, naar gelang het gebruik, structureel en preventief te onderhouden. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw kozijnen langer meegaan, u verlengt hiermee ook uw garantietermijn. Uiteraard kunt u zelf ook het één en ander doen om de kwaliteit van uw kunststof kozijnen optimaal te houden. Lees meer over het onderhouden van uw kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen voor gebouwen en huizen

Kozijnen van kunststof zijn geschikt voor woningen maar uiteraard ook voor kantoren of grotere gebouwen. Vanuit ons hoofdkantoor in Emmen realiseren we uiteenlopende projecten voor bedrijven en woningcorporaties in heel Nederland. Zo kunnen wij grote gebouwen, maar ook complete huizenblokken voorzien van nieuwe kunststof kozijnen. Desgewenst kunnen wij het onderhoud blijvend verzorgen, zodat u er altijd op kunt vertrouwen dat uw kozijnen altijd in goede staat verkeren.

Kunststof kozijnen voor renovaties

Ook voor renovaties aan schoolgebouwen, appartementencomplexen of kantoorpanden kunnen kunststof kozijnen een goede keuze zijn. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van kozijnrenovatie kunnen wij u voorzien van deskundig advies.

Alternatief: aluminium kozijnen

Naast kunststof kozijnen kunt u ook bij Emkon terecht voor aluminium kozijnen. Kozijnen van aluminium zijn bijzonder sterk en hebben een lange levensduur. Ze hebben daarnaast weinig onderhoud nodig. Kortom: een investering die zich zeker terugverdient!
Daarom kiest u voor Emkon!

  • Alle aluminium kozijnen worden in eigen beheer geproduceerd. Ook de montage en het onderhoud wordt uitgevoerd door onze eigen deskundige medewerkers.
  • Emkon beschikt over een eigen onderhoudsafdeling, waar u terecht kunt voor groot en langdurig onderhoud om de levensduur van uw aluminium kozijnen te verlengen
  • Emkon is lid van de brancheorganisatie VMRG, wat inhoudt dat wij aan een aantal strenge kwaliteitseisen voldoen.
  • U heeft altijd één aanspreekpunt bij wie u terecht kunt voor vragen en advies.
  • Vanuit ons hoofdkantoor in Emmen bedienen wij klanten in heel Nederland.

Meer weten? Neem direct contact op!

Bij Emkon hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat geldt voor onze producten, maar ook voor de service. Wilt u meer weten over onze kunststof kozijnen en wat we voor u kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen u graag meer.

Neem contact met ons op via:
0591 – 62 62 62