Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aluminium gevelrenovatie

Verliezen van isolerende waarde

Hoewel aluminium kozijnen een lange levensduur hebben, kan het zo zijn dat de aluminium kozijnen loop der jaren de isolerende waarde verliezen of dat de kozijnen er niet meer netjes uit zien. In dit geval is het gedeeltelijk of geheel vervangen van de kozijnen de beste oplossing.

Gevels zijn het visitekaartje van uw pand

Het doel van de gevel renovatie is om de isolatie waarde te verhogen maar ook om het aanzien van uw (bedrijfs)pand te verbeteren. Zo kan gevelrenovatie voor een frisse en nieuwe look van uw pand zorgen. Want een gevel is immers de eerste indruk die de bezoeker van het pand krijgt.

Gevelrenovatie, hoe pakken we dat aan

Alvorens een betere isolatie of een nieuw aanzicht van uw pand aan te kunnen pakken, zal er eerst een duidelijk beeld van de huidige situatie geschetst moeten worden. Op basis daarvan zullen wij gezamenlijk een plan opstellen hoe deze gevels vervangen gaan worden. In dit plan zullen wij onder andere gaan nadenken over:

– Tijdsplanning;
– Duurzame oplossingen in de rest van het gebouw / woning(en);
– Budgetbeheersing;
– Eventuele asbestverwijdering;
– Communicatie met bewoners.
De onderhoud van de gevels

Specialist in het vervangen van gevels

Sinds 1978 is Emkon Emmen bv de expert op het gebied van aluminium gevelrenovatie. Wij gebruiken hiervoor voornamelijk de aluminium profielen van het merk Kawneer (Alcoa). Emkon is lid van de brancheorganisatie VMRG voor metalen gevels en ramen. Kortgezegd omvat dit keurmerk een legio aan kwaliteitseisen en afspraken, waaraan elke betrokkene in de productieketen zich moet houden.

Vanwege onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij zelfs fungeren als hoofdaannemer.

Meer informatie over aluminium gevelrenovatie?

Als u meer informatie zou wensen over aluminium gevelrenovatie, kunt u ons bellen op 0591-62 62 62 of neem contact met ons op. Emkon is gevestigd in Emmen (Drenthe) en werkt door geheel Nederland.