Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aluminium vliesgevels

Aluminium Vliesgevels

De afgelopen jaren bemerken we een sterke groei in de vraag naar aluminium vliesgevels. En gezien de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn hiermee is dit niet verwonderlijk. De meest uiteenlopende geveloplossingen zijn mogelijk.

Aluminium leent zich uitstekend voor vormgeving op maat en ook qua brandwerendheid en inbraakveiligheid is er veel mogelijk.

Aluminium vliesgevels geven een moderne en strakke uitstraling en zorgen voor een ruimtelijke beleving.

De aluminium vliesgevels van Emkon

De vliesgevelsystemen van Emkon bieden veel ruimte voor maatwerk. Voor welk soort waterhuishouding wordt gekozen, vak- of stijlafwatering, de buitenzijde van de gevel kan altijd worden afgewerkt met één of meer van de verschillende afdekkappen. Ook is het mogelijk om een (semi-)structurele gevel uit te voeren.

Onze aluminium vliesgevels worden veelal gebruikt voor hogere gevels met meerdere verdiepingen. De vliesgevels zijn stabiel en bieden veiligheid. Ook zijn onze vliesgevelsystemen duurzaam en energiebesparend.

Kenmerken van een Aluminium vliesgevel

Een vliesgevel is een niet dragend gedeelte van een gebouw. Ondanks dat het wel vastgemaakt is aan de constructie, staat het er bouwkundig wel los van. Het wordt dan ook vaak gebruikt als een Eye-catcher van een gebouw, kantoor of school.

Aluminium vliesgevels lenen zich hier uitstekend voor door de natuurlijk strakke uitstraling van het materiaal en design. Bovendien maakt het uitgebreide aanbod aan profielen een vliesgevel de ideale oplossing voor de meest uiteenlopende gevels.

Montage en onderhoud

De montage en het onderhoud van de aluminium vliesgevels wordt uitgevoerd door onze eigen deskundige medewerkers. Emkon heeft een eigen onderhoudsafdeling en biedt gevelbeheer aan voor groot en langdurig onderhoud van gevels;

Emkon is lid van de brancheorganisatie VMRG voor metalen ramen en gevels;

Emkon inspecteert de aluminium vliesgevels en geeft onderhoudsadvies voor kozijnen met betrekking tot kostenberaming;

U heeft maar één aanspreekpunt: wij tekenen, produceren, plaatsen en onderhouden de aluminium kozijnen. Daardoor leveren wij zekerheid en gemak.

Interesse in Aluminium vliesgevels?

Emkon is gevestigd in Emmen (Drenthe) en werkt door geheel Nederland. Bel ons op 0591-626262 of neem contact met ons op.