Stalen kozijnen

De hoogwaardige stalen kozijnen van Emkon worden verwerkt van het FORSTER profielsysteem en in onze eigen productiehal gemaakt. Het systeem voor stalen en/of roestvaststalen ramen, deuren en (vlies)gevels. Meer info vind u op de site van Agentor.

De systemen zijn leverbaar in:

  • geïsoleerde en ongeïsoleerde uitvoeringen
  • inbraakwering en brandwering.
  • de momenteeel geldende CE-normering en kunnen in gelakte (poedercoating) uitvoering worden geleverd. Alle kleuren en glansgraden zijn hierin mogelijk.

Stalen kozijnen voor renovaties

Voor renovaties aan schoolgebouwen, een appartementencomplex of kantoorpanden zijn stalen kozijnen een goede keuze. De investering verdient zich terug door kostenbesparingen op onderhoud. Voor het vervangen of renoveren van huidige kozijnen en kozijnsystemen is Emkon een vertrouwde partner, met de juiste kennis en vakmensen om het project vakkundig uit te werken en op te leveren. Voor meer informatie of een offerte aanvraag kunt u contact met ons opnemen

Voordelen van stalen kozijnen

Stalen kozijnen hebben als groot voordeel dat ze van sterk materiaal gemaakt zijn. Een stalen kozijn is bovendien onderhoudsarm en biedt een goede isolatie. Met deze kozijnen krijgt u ook een unieke uitstraling. Kozijnen van staal gaan tegenwoordig langer dan 50 jaar mee. De investering in een stalen kozijn verdient zich dus makkelijk terug. 

Naast deze kozijnen van staal biedt Emkon ook aluminium kozijnen. Dit heeft een aantal voordelen ten opzichte van staal. Zo zijn aluminium kozijnen lichter, makkelijker in onderhoud en is het met dit materiaal ook goed mogelijk om de look van een stalen kozijn weer te geven. 

 

stalen kozijnen

Op het gebied van kwaliteitseisen voor stalen kozijnen hanteert Emkon de volgende richtlijnen:

  • Het VMRG-keurmerk;
  • Attesten voor inbraakwerendheid;
  • Attesten voor brandwerendheid.

Emkon is lid van de brancheorganisatie VMRG voor metalen ramen en gevels. Kort gezegd omvat dit keurmerk een bundel kwaliteitseisen en afspraken, waaraan elke betrokkene in de productieketen zich moet houden.

Kozijnen van staal voor zowel gebouwen en huizen

Zowel voor gebouwen als voor huizen kunnen kozijnen van staal een uitstekende keuze zijn. Wij hebben de capaciteit om ook grote gebouwen of hele huizenblokken te voorzien van stalen kozijnen en hebben dit al voor verschillende bedrijven en woningcorporaties met succes gerealiseerd. 

Op zoek naar stalen kozijnen?

Emkon is gevestigd in Emmen (Drenthe) en werkt door geheel Nederland. Wij produceren en leveren ook aluminium kozijnen. Informeer naar alle mogelijkheden en vind de optie die het beste bij u past!

OFFERTE AANVRAGEN

  • stalen-kozijn
  • stalen-kozijnen