Stalen kozijnen

De hoogwaardige stalen kozijnen van Emkon worden verwerkt van het FORSTER profielsysteem en in onze eigen productiehal gemaakt. Het systeem voor stalen en/of roestvaststalen ramen, deuren en (vlies)gevels. Meer info vind u op de site van Agentor.

De systemen zijn leverbaar in:

  • geïsoleerde en ongeïsoleerde uitvoeringen
  • inbraakwering en brandwering.
  • de momenteeel geldende CE-normering en kunnen in gelakte (poedercoating) uitvoering worden geleverd. Alle kleuren en glansgraden zijn hierin mogelijk.

Voordelen van stalen kozijnen

Stalen kozijnen hebben als groot voordeel dat ze van sterk materiaal gemaakt zijn. Een stalen kozijn is bovendien onderhoudsarm en biedt een goede isolatie. Met deze kozijnen krijgt u ook een unieke uitstraling. Kozijnen van staal gaan tegenwoordig langer dan 50 jaar mee. De investering in een stalen kozijn verdient zich dus makkelijk terug. 

Naast deze kozijnen van staal biedt Emkon ook kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Deze hebben ook elk weer hun voordelen. Zo zijn aluminium kozijnen licht en is het met dit materiaal ook goed mogelijk om de look van een stalen kozijn weer te geven. Kunststof kozijnen hebben als een groot voordeel dat ze perfect aan te passen zijn naar uw wensen en kleuren. Samen met Emkon komt u tot de juiste keuze die bij uw gebouw past!

 

stalen kozijnen

Op het gebied van kwaliteitseisen voor stalen kozijnen hanteert Emkon de volgende richtlijnen:

  • Het VMRG-keurmerk;
  • Attesten voor inbraakwerendheid;
  • Attesten voor brandwerendheid.

Emkon is lid van de brancheorganisatie VMRG voor metalen ramen en gevels. Kort gezegd omvat dit keurmerk een bundel kwaliteitseisen en afspraken, waaraan elke betrokkene in de productieketen zich moet houden.

Kozijnen van staal voor zowel gebouwen en huizen

Zowel voor gebouwen als voor huizen kunnen kozijnen van staal een uitstekende keuze zijn. Wij hebben de capaciteit om ook grote gebouwen of hele huizenblokken te voorzien van stalen kozijnen en hebben dit al voor verschillende bedrijven en woningcorporaties met succes gerealiseerd. 

Op zoek naar stalen kozijnen?

Emkon is gevestigd in Emmen (Drenthe) en werkt door geheel Nederland. Wij hebben ook kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Informeer naar alle mogelijkheden en vind de optie die het beste bij u past!

OFFERTE AANVRAGEN

  • stalen-kozijn
  • stalen-kozijnen