Stalen kozijnen

De hoogwaardige stalen kozijnen van Emkon worden verwerkt van het FORSTER profielsysteem en in onze eigen productiehal gemaakt. Het systeem voor stalen en/of roestvaststalen ramen, deuren en (vlies)gevels. Meer info vind u op de site van Agentor.

De systemen zijn leverbaar in:

  • geïsoleerde en ongeïsoleerde uitvoeringen
  • inbraakwering en brandwering.
  • de momenteeel geldende CE-normering en kunnen in gelakte (poedercoating) uitvoering worden geleverd. Alle kleuren en glansgraden zijn hierin mogelijk.

Voordelen stalen kozijnen

Stalen kozijnen hebben als groot voordeel dat ze van sterk materiaal gemaakt zijn. Ook zijn ze onderhoudsarm en biedt het een goede isolatie. Met deze kozijnen krijgt u ook een unieke uitstraling. Stalen kozijnen gaan tegenwoordig langer dan 50 jaar mee, die investering verdient zich dus makkelijk terug. 

Naast deze kozijnen biedt Emkon ook kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Deze hebben ook elk weer hun voordelen. Samen met Emkon komt u tot de juiste keuze die bij u past!

Op het gebied van kwaliteitseisen voor stalen kozijnen hanteert Emkon de volgende richtlijnen:

  • Het VMRG-keurmerk;
  • Attesten voor inbraakwerendheid;
  • Attesten voor brandwerendheid.

Emkon is lid van de brancheorganisatie VMRG voor metalen ramen en gevels. Kort gezegd omvat dit keurmerk een bundel kwaliteitseisen en afspraken, waaraan elke betrokkene in de productieketen zich moet houden.

Geschikt voor gebouwen en huizen

Zowel voor gebouwen als voor huizen kunnen stalen kozijnen een uitstekende keuze zijn. Wij hebben de capaciteit om ook grote gebouwen of hele huizenblokken te voorzien van kozijnen en hebben dit al voor verschillende bedrijven en woningcorporaties met succes gerealiseerd. 

Op zoek naar kozijnen?

Emkon is gevestigd in Emmen (Drenthe) en werkt door geheel Nederland. Wij hebben ook kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Informeer naar alle mogelijkheden en vind de optie die het beste bij u past!

OFFERTE AANVRAGEN

  • stalen-kozijn
  • stalen-kozijnen