Vraag een vrijblijvende offerte aan.

 • Sleep bestanden hierheen of
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vliesgevels

Vliesgevel: een eyecatcher voor elk pand

Uw pand is een belangrijk visitekaartje. Met de vliesgevels van Emkon geeft u uw bedrijfspand niet alleen een moderne, strakke uitstraling, maar profiteert u ook nog eens van veel voordelen. Denk aan meer daglicht en een besparing op uw energiekosten.

Wat zijn vliesgevels?

Een vliesgevel, ook wel gordijngevel of glasgevel genoemd, is een niet-dragende buitengevel. Vliesgevels worden als een soort schil om het pand geplaatst. Ook al maakt het voor het oog onderdeel uit van het gebouw, ze hebben geen dragende functie. Vliesgevels hebben allereerst een esthetische functie.

De strakke en moderne uitstraling is een veelgehoorde reden waarom onze klanten kiezen voor de vliesgevels van Emkon. Onze vliesgevels zijn bij uitstek geschikt om een stijlvolle entree mee te creëren, maar maken ook van panden met meerdere verdiepingen een echte eyecatcher.

Andere voordelen van vliesgevels

De vliesgevels van Emkon hebben daarnaast een aantal andere voordelen.

 • Allereerst zorgt het gebruik van lichte materialen als glas en aluminium ervoor dat er meer natuurlijk licht wordt doorgelaten. Uw interieur komt zo nóg beter tot zijn recht. En dat niet alleen.
 • Het werkt ook kostenbesparend. U heeft immers minder kunstlicht nodig.
 • Daarnaast zorgt het brede scala aan profielen ervoor dat we uiteenlopende geveloplossingen als het gaat om vormgeving, inbraakpreventie en brandwerendheid kunnen leveren.
 • Ook (verborgen) beweegbare delen behoren tot de mogelijkheden. Dit maakt de vliesgevelsystemen van Emkon veelzijdig en eenvoudig aan elke wens aan te passen.

 

Specialist in vliesgevels op maat

Elk gebouw is anders en elke klant daarmee ook. Het plaatsen van vliesgevels vraagt dan ook in vrijwel alle gevallen om maatwerk. Een belangrijk kenmerk van de vliesgevels van Emkon is dat ze gemaakt worden van lichte materialen.

Zo zien we een sterke toename in de vraag naar aluminium vliesgevels. Naast de aluminium vliesgevels zijn wij ook gespecialiseerd in het produceren, leveren en monteren van aluminium kozijn. Bekijk hier wat de voordelen van aluminium kozijnen zijn.

Het voordeel van deze vliesgevels is onder andere dat ze in allerlei verschillende vormen kunnen worden toegepast. Het uitgebreide aanbod aan profielen zorgt ervoor dat wij aan de meest uiteenlopende wensen kunnen voldoen.

Ook daarom kiest u voor de vliesgevels van Emkon

Het ontwerpen en plaatsen van vliesgevels is een vak apart. Het is dan ook van groot belang dat u hiervoor een specialist met de nodige ervaring inschakelt. Met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van gevelbouw, onderhoud en renovatie, garanderen wij u een hoogwaardig, veilig en duurzaam product.

Daarnaast is het bieden van een uitstekende service één van onze speerpunten. Emkon doet daarom zoveel mogelijk in eigen beheer en beschikt hiervoor over een eigen onderhoudsafdeling met gespecialiseerd en goed opgeleid personeel.

 •  De montage en het onderhoud van vliesgevels wordt uitgevoerd door onze eigen deskundige medewerkers.
 • Emkon heeft een eigen onderhoudsafdeling. Zo kunnen wij u ook na het plaatsen van de vliesgevels helpen als het gaat om groot en langdurig onderhoud.
 • Emkon is lid van de brancheorganisatie VMRG voor metalen ramen en gevels
 • Emkon inspecteert de vliesgevels en geeft waar nodig onderhoudsadvies.
 • U heeft altijd één aanspreekpunt: wij tekenen, produceren, plaatsen en onderhouden de vliesgevels.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

Vanuit het Drentse Emmen zetten wij ons dagelijks in voor klanten uit heel Nederland. Wilt u meer weten over de vliesgevels van Emkon en wat de mogelijkheden zijn voor uw pand? Onze medewerkers vertellen u graag meer. Bel hiervoor naar 0591-626262.

Bekijk onderstaand enkele voorbeelden van opgeleverde Vliesgevel projecten.

Bij Emkon hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat geldt voor onze producten, maar ook voor de service. Wilt u meer weten over onze aluminium kozijnen en wat we voor u kunnen betekenen? Onze medewerkers vertellen u graag meer. Bel hiervoor naar 0591-626262.

Neem contact met ons op via:
0591 – 62 62 62