Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bedrijfsinfo

Emkon Emmen bv bestaat sinds 1978 en is de landelijke maatwerkspecialist op het gebied van gevelbouw, onderhoud en renovatie.

Kozijnen en gevels

Onderstaand een overzicht van de kozijnen en gevels die wij leveren. Naast het produceren, leveren en monteren zijn wij ook ervaren in het onderhouden van de kozijnen.

Eigen productie en montage

Emkon heeft een eigen productie, montage en onderhoudsafdeling met gespecialiseerd en goed opgeleid personeel. Op deze manier krijgt u altijd goed, eerlijk en duidelijk advies over uw gevels en kozijnen.

Ons team

Emkon werkt met een vast en hecht team. Binnen ons bedrijf is iedereen even belangrijk voor het maken van een hoogwaardig eindproduct!

Service

Emkon ontzorgt haar opdrachtgevers, d.w.z. wij denken mee in het bouwtraject, engineering, detaillering en in vroegtijdig stadium voor de uitvoering en het uiteindelijke resultaat. Emkon gaat daarom voor een langdurige (vertrouwens)relatie met haar klanten!

Kwaliteit

Emkon doet alles zoveel mogelijk in eigen beheer, van montage, reparatie, inspectie tot en met vergunningaanvraag, advies en onderhoud. Zo levert Emkon service zoals montage, reparatie, inspectie en doen wij zelfs de vergunningaanvraag, advies en onderhoud. Alleen op die manier kunnen wij u een hoogwaardig, veilig en duurzaam (customized) product garanderen volgens de Voorwaarden van het VMRG.

Onze certificaten

Klik hier voor ons VMRG-keurmerk certificaat.
Klik hier voor ons Alu-Eco certificaat
Klik hier voor ons VCA** certificaat

Interesse of vragen?

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je een vraag over de kozijnen, gevels of andere producten? Neem direct contact met ons op!